



The second time "IIC & IVI joint workshop"

IIC & IVI sharing use case information

On April 26, 2017, Industrial Internet Consortium (IIC) and Industrial Value Chain Initiative (IVI) have signed a memorandum of understanding (MoU) at Hannover City in Germany. Based on this agreement, we have decided to hold a second time joint workshop to share use case information with IIC and IVI. It is an event not only for IIC and IVI members.

Date and time: Friday, June 1st, 2018 13: 15 ~ 17: 00 (reception start 13:00)

Seminar Venue: Tokyo Big Sight Conference Building, 1F Reception Hall A

: 420 (not only IIC, IVI members) provide simultaneous interpretation Capacity

Programs		* Programs are subject to change without notice.
13:15 - 13:20	Opening	Mr.Yuji Watanabe, Executive Director IVI
13:20 - 13:40 (20min.)	[IIC]Keyn	Wael Diab:
13:40 - 14:05 (25min.)	[IVI]Keyn	Prof.Yasuyuki Nishioka:The president IVI
14:05 - 14:20 (15min.)	[IVI]WG	
14:20 - 14:35 (15min.)	[IVI]WG	
14:35 - 14:50 (15min.)	[IVI]WG	
14:50 - 15:05 (15min.)	[IVI]WG	
15:05 - 15:15 (10min.)		- Break Time -
15:15 - 15:35 (20min.)	[IIC]Topic	Joseph Fontaine:The chairperson of the testbed committee
15:35 - 15:55 (20min.)	【IIC】 Tes TRACK AN	D TRACE TESTBED (Bosch/SAP/TechMahindra)
15:55 - 16:15 (20min.)	【IIC】 Tes Smart Facto	ory Machine Learning for Predictive Maintenance (Xilinx/Plethora)
16:15 – 16:35 (20min.)	(IIC) Tes CONDITION	N MONITORING & PREDICTIVE MAINTENANCE TESTBED (IBM/NationalInstruments)
16:35 - 16:55 (20min.)	[IIC] Tes	(Huawei with other Chinese partners)
16:55 - 17:00	Closing	

Application (IIC member)

E-mail address : global_office@iv-i.org